Приглашение от Воеводы

Рекомендуемые

Пакет премиум виза под ключ

Пакет премиум виза под ключ

Виза в Польшу категория D. Национальная рабочая виза дает возможность перебывать в Польше пол года.С..

0грн

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Страховка и анкета в Польшу. В этот пакет входит оформление страховки и заполнение анкеты для получе..

0грн

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Виза в Польшу под ключМАКСИМАЛЬНО быстрые сроки. Оформление документов для получения рабочей визы в ..

0грн

Годовая виза в Польшу

Годовая виза в Польшу

Годовая рабочая виза в ПольшуЦена полного пакета документов 350$ срок оформления приглашения 60 рабо..

0грн

Приглашение от Воеводы

Приглашение от Воеводы - это разрешение на работу в Польше zezwolenie na prace, срок и цена оформления можно узнать у менеджера (агентство)  Как выглядит воеводское приглашение можно смотреть на сайте, виза по тfкому приглашению открывается на год категории Д (D-08)

Запрошення від воєводи для отримання Польської національної робочої віза D08 - це офіційне підтвердження того, що польська сторона запрошує його власника для здійснення трудової діяльності.

Переваги воєводського запрошення (пол. Zezwolenie na prace dla cudzoziemca)

віза відкривається на термін 360/360 (на рік) віза анулює коридори від попередньої візи 180/360право легально працювати в Польщівідвідувати з туристичною метою країни Шенгенуконсул не має права відмовити у видачі візи по воєводського запрошення
Документи для відкриття річний воєводської візи


Робоча віза, яка оформляється через воєводське запрошення, вважається національною.

Пакет документів, необхідний для її відкриття:

  • Воєводське запрошення
  • Заповнена візова анкета1-2 фотографії 3,5 х4, 5 (повинно бути видно 80% обличчя)
  • Страховка + квитанція оплати страховки

Копії сторінок паспорта - першої сторінки та сторінки з польськими та шенгенськими візамиКопії українського паспорта - всі сторінки.


Процедуру отримання запрошення, терміни і умови постановки в чергу дізнавайтеся по телефону

Зразок воєводського запрошення. Купить приглашение от воеводы

Щоб легально приїхати на роботу в Польщу і не мати проблем з законом, потрібно не так вже й багато. У цій статті ми розглянемо основні документи для життя і роботи в Польщі.

Для легального проживання та працевлаштування в Польщі вам буде потрібно наявність робочої візи. А для отримання робочої візи, вам потрібно офіційне запрошення на роботу від польського роботодавця.

Види дозволів на роботу в Польщі

Дозвіл на роботу тип А чи воєводське запрошення

Річна польська робоча національна віза категорії D 07, ​​яка оформляється на підставі запрошення від воєводи (zezwolenie na pracę). Перевага цієї візи - можливість безвиїзно перебувати на території Польщі протягом календарного року (360/360).


Річне запрошення від воєводи на роботу - це офіційне підтвердження того, що польська сторона запрошує його власника для здійснення трудової діяльності. Таке запрошення має конкретне місце реєстрації, як правило, це розташоване за місцем проживання (або реєстрації фірми) Воєводське Управління у справах іноземців.


Що важливо, власнику справжнього воєводського запрошення (zezwolenie na pracę) не може бути відмовлено в оформленні візи. Консул фактично знаходиться в підпорядкуванні у воєводи, а тому зобов'язаний видати візу власнику запрошення від нього.

Воєводське запрошення на території Польщі можуть оформити:

  • компанії, які мають потребу в послугах іноземних працівників;
  • громадяни Польщі або Євросоюзу, які проживають на території країни;
  • іноземні громадяни, які протягом 5 років живуть в країні на законних підставах.

Запрошуюча сторона повинна довести, що зможе забезпечити іноземного працівника гідною заробітною платою, необхідної страховкою, забезпечити гідні житлові умови для найманого працівника, покрити витрати, пов'язані з перебуванням і виїздом іноземного працівника з Польщі.


Всі зазначені дані ретельно перевіряються управлінням. Для оформлення запрошення польський роботодавець повинен надати:

  • заповнену заяву за встановленою формою;
  • документ, що підтверджує особу;
  • документи, що підтверджують джерело доходів або наявність власних засобах;
  • документи, що підтверджують право власності на житло або здатність забезпечити житлом іноземця (бронь);
  • квитанцію про оплату гербового збору.

У разі позитивної відповіді, оформлене запрошення потрапляє на підпис воєводі протягом 24 робочих днів. Там же воно засвідчується печаткою воєвода. Воєводське запрошення стає дійсним з моменту внесення його до реєстру запрошень.

Як оформити воєводської візу до Польщі на основі запрошення?

Для отримання річної робочої візи необхідно підготувати повний пакет документів і звернутися в Консульство РП або візовий центр за місцем проживання (офіційної роботи або навчання).


Повний пакет документів передбачає:

  • запрошення від воєводи, оформлене і завірене відповідним чином;
  • анкета, заповнена та підписана відповідно до вимог польською, англійською або українською мовою;
  • копію та оригінал медичної страховки, оформленої на весь період перебування в країні, тобто на рік;
  • фотографії 3,5 х 4,5 см в кількості двох штук;
  • копію та оригінал паспорта;
  • оригінал і копію тих сторінок закордонного паспорта, на яких є шенгенські та Польські візи.

Воєводська віза в Польщу може бути поставлена ​​в будь-який закордонний паспорт, навіть в той, в якому відсутні будь-які позначки. Така віза оформляється протягом тижня і тільки в Консульстві Польщі.

Що робити робити якщо ви хочете залишитися в Польщі на тривалий термін?

По закінченню 3 місяців роботи на запрошення, Вам необхідно звернутися до Відділу по справах іноземців вашого Воєводства (Wydzial Spraw Obywatelskich i Cudzoziemcow Urzedu Wojewodzkiego) і ініціювати процес отримання ВНЖ (дозвіл на тимчасове проживання або карту побиту) яке дає право на роботу в Польщі. Термін розгляду справи займає від 2 місяців, тому не варто затягувати. Вартість оформлення карту побиту становить 440 PLN. Якщо ваша спеціальність входить в список висококваліфікованих робіт, то ви можете отримати "блакитну карту".

Які документи потрібні для оформлення карту побиту

Необхідні документи для оформлення ВНЖ в Польщі

  • Заповнена анкета заяву на надання ВНЖ Заповнюється в двох примірниках
  • 4 фотографії 3,5cm x 4,5cm - фото не старше 6 місяців на момент подачі документів (зробити можна на місці - 20/25 злотих);
  • Закордонний паспорт - оригінал і 2 копії всіх сторінок (можна зробити на місці);
  • Квитанція (чек) про оплату збору за розгляд документів - 440 зл.
  • Медична страховка (при робочому контракті вам роботодавець повинен надати виписку, тому що страхування в Рольше обов'язкове)

Підтвердження наявності регулярного і достатнього для проживання в Польщі джерела доходу. (Розрахунок проводиться виходячи з суми в 800 PLN на одного члена сім'ї, додатково віднімається вартість оренди, якщо така має місце бути). Можна надати виписку про стан банківського рахунку

Приглашение от Воеводы - это разрешение на работу в Польше zezwolenie na prace, срок и цена оформления можно узнать у менеджера (агентство)  Как выглядит воеводское приглашение можно смотреть на сайте, виза по тfкому приглашению открывается на год категории Д (D-08)


  • Автор: Admin
  • Опубликовано в: Воеводская виза
  • Дата создания: 04 Ноября 2017
  • Просмотры: 1565
  • Комментарии: 1

Комментарии

Создано 2018-01-13 16:17:35 Опубликовано Игорь
Здраствуйте!Я хочу поехать в польшу по биометрий и сделать воевудское разрешение.Это вообще возможно?И когда я приеду домой через три месяца я смогу сразу оформлять визу на год?Зарание благодарен за ответ. Комментировать

Оставить комментарий

Рекомендуемые товары

Приглашение от Воеводы

Приглашение от Воеводы

Приглашение от Воеводы D08 - это приглашение дает возможность находиться в Польше и работать до..

0грн