Правила Шенгенської ВІЗИ.

Правила Шенгенської ВІЗИ.

Підписання Польщею Шенгенської угоди відкрило нові можливості для численних туристів з різних країн світу. Сьогодні оформивши Польську (Шенгенську візу) Ви отримуєте шанс вільно подорожувати по всій зоні Шенген. Але для того щоб майбутня подорож не було затьмарене неприємними подіями і розглядами з представниками закону, туристу необхідно пам'ятати правила Шенгенської візи обов'язкові для дотримання іноземними гостями, які перебувають на території Європи:

Правило першого в'їзду

Правило першого в'їзду говорить, що першою країною, яку ви повинні відвідати в рамках свого європейського туру, повинна бути та, Консульство якої видало Вам шенгенську візу. Так для поїздки в Німеччину чи Італію, можна оформити візу до Польщі проїхавши через територію якої ви зможете потрапити на територію Німеччини, Італії, Франції та інших країн Шенгенської зони.

Правило основної країни

Відповідно до цих правил турист отримав польську візу зобов'язаний провести в ній більшу частину своєї поїздки, тоді як на огляд інших країн, згідно з наміченим маршрутом, відводиться менша кількість часу. Так отримавши Польську туристичну візу на 10 днів, ви можете витратити на подорож до Німеччини або Чехію 4 дня, тоді як решта 6 днів повинні знаходиться на території Польської республіки. Зверніть увагу, що дуже важливо мати на руках документи, що підтверджують той факт, що більшу частину часу свого подорожі ви провели в країні, Консульство якої видало дозвіл на в'їзд. Це можуть бути чеки з місцевих магазинів, квитки на автобус або ваучер з місцевого готелю.

Кожному з претендентів з питань оформлення Шенгенської візи наші фахівці роз'яснять правила її дії і безпроблемного подорожі по всій Європі.


Типи шенгенських віз

Гостьова віза

Гостьова віза ставиться до групи короткострокових віз і не дає права на працевлаштування та отримання доходу в країні, яку ви бажаєте відвідати в рамках свого візиту. Основний документ, на підставі якого, здобувачеві може бути видана віза, - приватне запрошення від приймаючої сторони, оформлене в офіційному порядку і супроводжується поручительством про зобов'язання оплачувати всі витрати туриста, понесені ним за час поїздки. Оригінал і завірену копію запрошення і поручительства прикладають до решти паперів, що подається на розгляд в консульство.


Туристична віза

Шенгенська туристична віза не служить підставою для працевлаштування та проходження навчання, і, після закінчення терміну її дії, необхідно негайно покинути територію держави, повернувшись, додому або, попрямувавши в іншу країну, згідно з наміченим маршрутом.


Бізнес віза

Плануючи чергову поїздку, мета якої пов'язана з укладанням контрактів або відвідуванням міжнародних галузевих заходів - виставок або семінарів, не забудьте отримати бізнес візу, яка дає дозвіл на в'їзд в країну. Бізнес віза Шенген може бути одноразовою або багаторазовою, дозволяючи зробити кілька поїздок за кордон, протягом всього зазначеного в ній терміну дії.

Зверніть увагу на той факт, що консульства пред'являють різні вимоги до форми документа: одні готові прийняти його факсовую копію, інші наполягають, щоб запрошення для ділової візи було подано тільки у вигляді оригіналу.


НАЦІОНАЛЬНА ВІЗА (робоча)

Робоча віза в Польщу тип D, вважається національною Польської візою. Згідно з останніми змінами «Шенгенського кодексу» від 5 квітня 2010 року, можна побачити цікаве зміна для робочої візи тип D. У даній візи коридор річний і термін перебування від півроку до року і становлять: 180/360 або 360/360 днів. Робоча віза дає можливість прибувати в Польшевесь термін безперервно, а також при цьому виїжджати в інші шенгенські країни до 180 днів (половина рядок перебування). Остання особливість Польської національної робочої візи дає вам можливість тривалий час перебувати в різних країнах шенгенської зони з багаторазовим в'їздом і виїздом.

Підписання Польщею Шенгенської угоди відкрило нові можливості для численних туристів з різних країн світу.



">

Оставить комментарий

Рекомендуемые товары

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Страховка и анкета в Польшу В этот пакет входит оформление страховки и заполнение анкеты для получен..

1080 грн.

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Виза в Польшу под ключ МАКСИМАЛЬНО быстрые сроки. Оформление документов для получения рабочей в..

1200 грн.

Рабочая виза в Польшу на пол года

Рабочая виза в Польшу на пол года

Виза в Польшу на пол годаВиза в Польшу категория D. Национальная рабочая виза дает возможность переб..

3000 грн.

Регистрация в визовый центр Польши

Регистрация в визовый центр Польши

Зарегистрируем на подачу документов в Визовый центр Польши!Почему стоит обратиться именно к нам?мы н..

500 грн.

Срочная регистрация в визовый центр Польши

Срочная регистрация в визовый центр Польши

Срочная запись в визовый центр ПольшиЗарегистрируем на подачу документов в Визовый центр Польши! Пла..

500 грн.