Рекомендуемые

Рабочая виза в Польшу на пол года

Рабочая виза в Польшу на пол года

Виза в Польшу категория D. Национальная рабочая виза дает возможность перебывать в Польше пол года.С..

3000грн 3200грн

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Пакет "Бюджет (анкета + страховка)"

Страховка и анкета в Польшу. В этот пакет входит оформление страховки и заполнение анкеты для получе..

777грн 1300грн

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Пакет "Максимум (VIP)" + срочный сбор документов

Виза в Польшу под ключМАКСИМАЛЬНО быстрые сроки. Оформление документов для получения рабочей визы в ..

4200грн

Годовая виза в Польшу

Годовая виза в Польшу

Годовая рабочая виза в ПольшуЦена полного пакета документов 350$ срок оформления приглашения 60 рабо..

10400грн 14999грн

Віза Польща: різновиди та необхідні документи

Список необхідних документів для отримання візи в Польщу:

  • Закордонний паспорт з терміном дії не менше 90 днів після передбачуваного повернення. Якщо віза потрібна також Вашому неповнолітній дитині - необхідні чисті сторінки повернетеся до вашої нинішньої для подальшої вклейки польської візи безпосередньо дитині. Зверніть увагу, якщо у Вас є в наявності другий або старий закордонний паспорт - обов'язково потрібно також докласти його до загального пакету документів або надати виписку з ВВІР про його вилучення;
  • Копії першої та всіх наявних сторінок закордонного паспорта з шенген візами за останні 3 роки;
  • 2 кольорові фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя на білому фоні);
  • Паспорт громадянина подавати не потрібно - потрібні копії тільки тих сторінок, де є будь-які позначки;
  • Довідка з місця роботи (по можливості);
  • Довідка з банку про наявність коштів і рух по рахунках за останні три місяці (по можливості);
  • Анкетні дані: будинок / моб. телефон, домашню адресу, місце роботи (телефон та адреса) і займана посада, інше.

Крім того, щоб отримати візу, додатково надаються:

Для співробітників держпідприємств і комерційних організацій:

  • довідка з основного місця роботи (на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса і телефон обов'язково), з печаткою і підписом керівника).

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію приватного підприємця (оригінал і копію);
  • декларація про сплату податків за останній звітний період (якщо на паперовому носії - оригінал і копію, якщо електронна - то роздрукувати і завірити печаткою ДПІ).

Для студентів і школярів:

  • довідка з місця навчання (якщо дитина до 18-ти років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами / супроводжуючими особами);
  • оригінал нотаріально завіреного дозволу (довіреність) на вивезення дитини (якщо дитина їде з одним з батьків) або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків (якщо дитина їде з супроводжуючим);
  • копія громадянського паспорта другого з батьків (якщо дитина їде з одним з батьків) або обох батьків (якщо дитина їде з супроводжуючою особою);
  • копія свідоцтва про шлюб батьків;
  • копія свідоцтва про народження дитини.

Додаткові документи для туристів, які подорожують на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "зелена карта".
Оформить визу в Польшу

Список необхідних документів для отримання візи в Польщу



">

Оставить комментарий