Виза в Чехию для украинцев цена | Оформление визы в Чехию

Виза в Чехию

Виза в Чехию прайс лист

СТРАНА/КАТЕГОРИЯ ВИЗЫ

тип визы, условия подачи

Цена

пребывание / срок действия

срок оформления, доп. оплаты

наличие Шенген виз в паспорте

Чехия

ВИЗА КАТЕГОРИИ "С" ТУРИЗМ (+сервисный+консульский сбор)

однократная

150 €

10-14 дней

10-14 дней, ПОЛНЫЙ пакет документов

ЧИСТЫЙ

ВИЗА КАТЕГОРИИ "С" ТУРИЗМ (+сервисный+консульский сбор)

мульти

250 €

90/180

10-14 дней, ПОЛНЫЙ пакет документов

1чешских

ВИЗА КАТЕГОРИИ "С" ТУРИЗМ (+сервисный+консульский сбор)

мульти

250 €

90+90/360

10-14 дней, ПОЛНЫЙ пакет документов

2чешских

ВИЗА КАТЕГОРИИ "С" ТУРИЗМ (+сервисный+консульский сбор)

2 года

250 €

4х90/720

10-14 дней, ПОЛНЫЙ пакет документов

3чешских
















У Чехії для туристів головним буде не відпочинок на пляжах і гірськолижних базах. Більшості людей потрібна віза в Чехію для того, щоб відвідати знамениті лікувальні курорти - Карлові Вари, Франтішкови Лазні та Маріанські Лазні.

    Головний лікувальний курорт країни, її перлина Карлові Вари відомий у всьому світі. І відпочиваючі з усього світу приїжджають сюди, щоб пройти лікування на мінеральних і термальних джерелах, яких тут безліч. Лікування захворювань внутрішніх органів проходить по індивідуально складеним курсам.

    Другим за значимістю та величиною після Карлових Вар є курорт Маріанські Лазні, де розташовуються сорок джерел мінеральної води. Тут лікують як захворювання внутрішніх органів, так і шкіри і нервові розлади. Потрібно сказати, що це найдорожчий курорт в Чехії, тут постійно можна зустріти відомих у всьому світі політиків і бізнесменів.

    Якщо потрібно позбутися від болю в хребті, попереку, суглобах, то кращі процедури нададуть в здравницях відомого курорту Франтішкови Лазні. Тут достаток мінералізованих джерел і лікувальних мінеральних грязей.

    Для туристів велике задоволення доставлять пам'ятки Праги: Злата вуличка, Карлів міст, Замок Карлштейн.


Список документів для отримання візи в Чехію

  • Закордонний паспорт (який повинен бути дійсний ще 6 місяців після повернення з подорожі);
  • 2 фото 3.5х4.5 см (80% обличчя);
  • Копія громадянського паспорта;
  • Дані з місця роботи: посада, назва організації, адреса, телефон.
  • Довідка з банку про стан рахунку

Все типы виз которые мы открываем

Главная страница

Виза в Польшу

Виза в Венгрию

Виза в Испанию

Виза в Грецию

Виза во Франция

Виза в Германию

Виза в Италию

Виза в Австралию

Виза в Чехию

Виза в Словакию 

Виза в Бельгию

Виза в Португалию

Виза в Великобританию

Виза в Ирландию

Виза в Канаду

Виза в Китай

Виза в Нидерланды 

Виза в ОАЭ

Виза в США

Виза в Индию, Марокко, Кипр, Мексику, Кубу, Японию, Южную Корею